ویزای شینگن نوع A ویزای ترانزیت

ویزای شینگن نوع A، دسته ای از ویزای شنگن می باشد برای مسافرانی که شهروند یک کشور در حوزه شنگن نیستند و برای سفر به یک کشور ثالث، باید از یک فرودگاه شینگن عبور کنند بدون اینکه در این کشور اقامت داشته باشند. به ویزای شینگن نوع A ویزای ترانزیت فرودگاهی نیز اطلاق می شود.

 

مدارک ویزای شنگن نوع A

  1.  ویزای کشور مقصد آخر.
  2. مدارکی که مشروعیت و مجوز سفر را اثبات میکند (برای اتباع کشور سوم).
  3. مدارکی که به سفارت کشور مورد نظر ثابت کند که متقاضی ویزا قصد اقامت در منطقه شنگن را ندارد.

چه کسانی به ویزای شینگن تایپ A نیاز ندارند؟

  1. گروه افراد زیر به ویزای شنگن نوع A نیاز ندارند:
    ♦ سیاستمداران و یا صاحبان دیپلماتیک یا پاسپورت خدمات
    ♦ دارندگان کارت سبز (Green Card)
    ♦ دارندگان مجوز ورود دوباره به کشور ترانزیت (ویزای های دابل و مولتیپل)
    ♦ دارندگان مجوز اقامت در یکی از کشور های اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ، سوئیس، موناکو، آندورا، مقدس، سن مارینو، کانادا، ژاپن یا ایالات متحده آمریکا
    ♦ دارندگان ویزای معتبر ایالات متحده
    ♦ همسر و یا فرزند زیر ۱۸ سال یک ملیت اتحادیه اروپا
    ♦ وهمچنین اعضای خدمه پرواز.
  2. مسافر از یک کشور خارجی می خواهد از طریق یک فرودگاه در یک کشور شنگن عبور کند و به یک کشور شنگن سفر کند، در این صورت، با توجه به اینکه شخص دارای ویزای شنگن نوع C (ویزای ورود و اقامت کوتاه مدت) می باشد، تقاضای ویزای ترانزیت بی فایده است.

هزینه ویزای شینگن نوع A

هزینه درخواست نوع A ویزای شنگن ۷۴ دلار می باشد و در سفارت خانه هر کشور به صورت نقدی پرداخت می شود.

شهروندان چه کشور هایی به ویزای شینگن نوع A (ترانزیت) نیاز دارند؟

 

افغانستان
بنگلادش
کنگو
اریتره
اتیوپی
غنا
هند
ایران
عراق
اردن
لبنان
میانمار / برمه
نیجریه
پاکستان
سومالی
سری لانکا
سودان
سوریه
ترکیه


ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. همه فیلدها لازم هستند.