تور صربستان نوروز 98

ویزای شینگن نوع C (ویزای توریستی)

گلشهر گشت البرز : معمولا درخواست ایرانی ها برای این نوع ویزا زیاد است.

کشورهای عضو شینگن شامل:

بلژیک
فنلاند
آلمان
ایسلند
استونی
اسلواکی
لتونی
هلند
مالت
جمهوری چک
یونان
لهستان
مجارستان
نروژ
دانمارک
لوکزامبورگ
لیختن اشتاین
اتریش
اسلونی
فرانسه
ایتالیا
لیتوانی
پرتغال
اسپانیا
سوئیس
سوئد

شهروندان کشورهایی که عضو شینگن نیستند و می خواهند وارد محدوده ی شینگن شوند به ویزای شینگن نیاز دارند.
البته در رابطه با این موضوع موارد استثنایی نیز وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موجود در سایت تماس حاصل نمایید.

شما می توانید با توجه به هدف مورد نظر خود یکی از سه نوع ویزا را دریافت کنید:

ویزای یکبار ورود

شما با در اختیار داشتن این نوع ویزا می توانید به یکی از کشور هایی که در محدوده ی شینگن قرار دارند سفر کنید و به محض ترک آن کشور ویزای شما منقضی می شود حتی اگر از مدت زمان اعتبار آن باقی مانده باشد.
به عبارت دیگر می توان گفت شما فقط یک بار حق ورود به یک کشور را دارید.

ویزای دوبار ورود

در این نوع ویزا نیز شرایط همانند حالت قبل است با این تفاوت که با در اختیار داشتن این نوع ویزا می توانید دوبار طی محدوده زمانی که ویزای شما اعتبار دارد به یکی از کشور هایی که در محدوده ی شینگن قرار دارند سفر کنید.
به عبارت دیگر می توان گفت شما نمی توانید برای بار سوم به کشور های مذکور سفر کنید حتی اگر ویزای شما اعتبار داشته باشد.

ویزای چندبار ورود

با دریافت این نوع ویزا شما هیچ گونه محدودیتی در تعدد ورود و خروج به کشورهایی که در محدوده ی شینگن قرار دارد را ندارید.
تنها محدودیتی که این ویزا دارد محدوده ی زمانی آن است.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزا ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال است.
به محض ورود به یکی از کشورهایی که در محدوده ی شینگن قرار دارد، این ۹۰ روز محاسبه خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی ویزای شینگن  کلیک نمایید.

مدارک عمومی ویزای شینگن

۱٫یک قطعه عکس :

سایز عکس باید در فرمت پاسپورت باشد، در عکس کل صورت متقاضی باید مشخص باشد و پس زمینه آن نیز باید سفید باشد. عکس باید اخیرا گرفته شده باشد و بیشتر از ۶ ماه از زمان آن نگذشته باشد.

۲٫گذرنامه:

گذرنامه باید حداقل ۶ ماه اعتبار قبل از تاریخ سفر داشته باشد. گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. شما باید کلیه ویزا های قبلی خود را نیز ارائه دهید.

۳٫رزرو بلیط رفت و برگشت:

متقاضی باید برای تاریخ رفت و برگشت دقیق خود، بلیط هواپیما رزرو کرده و برای اخذ ویزا به سفارت ارائه دهد.

۴٫بیمه مسافرتی:

بیمه مسافرتی باید کلیه روز های اقامت متقاضی در کشور های حوزه شنگن را پوشش دهد. بیمه مسافرتی، باید هزینه های بالغ بر ۳۰،۰۰۰ یورو را پوشش دهد. بیمه مسافرتی بسته به روز های اقامت صادر می شود و همچنین باید در تمام کشور های حوزه شنگن معتبر باشد.

 

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی شنگن نوع C

۱٫ گردش حساب بانکی:

ترجیحا درخواست گردش حساب بانکی متقاضی، برای ۶ ماه آخر باشد.

۲٫ نامه تمکن مالی:

نامه تمکن مالی به یورو، و با مهر و امضاء شعبه صادر کننده صادر می شود. در صورتی که شخص متقاضی، توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های خود در طول سفر را نداشته باشد، باید از اقوام و یا دوستان بازدید کننده، درخواست کنند که اسناد حمایت مالی خود را برای سفارت، ارائه دهند.

۳٫ مدارک شغلی:

♦ مالیات بر درآمد سه سال گذشته
♦ نامه اشتغال به کار
♦ اثبات موجودیت قانونی شرکت
♦ یک نامه از مرجع کارفرما

 

هزینه ویزای شینگن نوع C

هزینه درخواست ویزای شینگن نوع C بااهداف توریستی برای بزرگسالان، ۶۰ یورو؛ کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می باشد.

برای درخواست ویزا با ما در ارتباط باشید


ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. همه فیلدها لازم هستند.